My Ulang’S Ulu

Januari 21, 2008

Rancangan Mengajar Tahunan

Filed under: Bahan Untuk Guru — myaura @ 1:12 pm


 

 


 

Pendidikan Muzik SR

TAHUN 1

TAHUN 2

TAHUN 3

TAHUN 4

TAHUN 5

TAHUN 6

 

 

About these ads

44 Komen »

  1. terima kasih kerana mengatasi pencarian sukatan

    Komen oleh cikgu jebaouen — Februari 8, 2008 @ 3:44 am | Balas

  2. Trima kasih kerna menyediakan laman web ni. Memudahkan saya download jer. TQ!
    -Kuala Krai, Klate

    Komen oleh Teacher G — Februari 13, 2008 @ 2:00 pm | Balas

  3. Ada tak rancangan tahunan (bukan huraian sukatan) science dan mathematic bagi sekolah rendah

    Komen oleh azhar — Februari 13, 2008 @ 4:20 pm | Balas

  4. tq banyak2..semoga yang Esa shj membalasnya kerana sudi berkongsi ilmu

    Komen oleh fizasktudm — Februari 14, 2008 @ 2:39 am | Balas

  5. 10 q very much.its really work.

    Komen oleh logeswari — Februari 15, 2008 @ 6:03 am | Balas

  6. thanks.semoga allah swt membalas segala pengorbanan dan pengkongsian ilmu.

    Komen oleh yaniey perlis — Februari 25, 2008 @ 4:59 am | Balas

  7. thanks. you had solved my problems

    Komen oleh Tanpa Nama — Februari 25, 2008 @ 10:03 am | Balas

  8. ada tak rancangan tahunan 2008 yang terbaru bagi sekolah kebangsaan? saya nak bahasa melayu tahun 5, kajian tempatan tahun 4,5,6,(yang terkini)dan Pendidikan jasmani tahun 4. terima kasih.
    semoga Allah membalas jasa baik dan pengorbanan anda.

    Komen oleh indah kirana — Februari 26, 2008 @ 9:54 am | Balas

  9. Terima kasih kerana sudi berkongsi bahan rancangan pelajaran di mana sebagai seorang guru, kita perlu mempunyai rancangan tahunan. Rancangan tahunan nie ibarat nyawa dalam p&p.
    Teruskan usaha dan saya doakan agar tuan beroleh kejayaan di masa hadapan.

    Komen oleh Mazrita Damin — Februari 29, 2008 @ 4:08 pm | Balas

  10. TIMA KASIH DAUN KELADI ESOK2 BUAT LAGI HIDUPPPPPPPPPPPPP PAK LAH

    Komen oleh ASA — Mac 4, 2008 @ 1:27 pm | Balas

  11. ada tak sukatan english level 2(Yr4-6) yang baru?

    Komen oleh norliza @ jaja — Mac 5, 2008 @ 9:04 am | Balas

  12. thanks sebab buat website ni.sesuai sangat.banyak membantu dalam pencarian sukatan pelajaran dalam apa jua subjek.

    Komen oleh cikgusel — Mac 6, 2008 @ 6:00 am | Balas

  13. thanks a lot. Kenapa rancanagn tahunan BM tahn 4 dan 5 tidak mengikut sukatan buku teks?.

    Komen oleh faycun — Mac 12, 2008 @ 3:30 pm | Balas

  14. Tolong buatkan rancangan mengajar sains dalam bahasda inggeris

    Komen oleh Mohd Hafizul Imran Husin — April 8, 2008 @ 1:56 am | Balas

  15. 10q a lot….

    Komen oleh cikgu pijun — April 10, 2008 @ 8:14 am | Balas

  16. Makasih banyak2…sesungguhnya usahamu ini telah menjadikan kerja yg berat menjadi ringan,
    semoga terus berjuang…

    Komen oleh teacher Linda M — April 12, 2008 @ 7:20 am | Balas

  17. terima kasih byk2…menyediakan ruangan ini, memudahkan saya mencari RPT bagi Pend.Moral Tahun2.Ketekunan anda membantu guru lain mudahan mendapat rahmat selamanya..

    Komen oleh Mohammad — April 13, 2008 @ 7:31 am | Balas

  18. Aslmkum..ada tak RPT bagi Sains Tahun 6 dalam English. Thank U menyediakan kemudahan ini untuk rakan guru .

    Komen oleh Cikgu Dino — April 18, 2008 @ 11:31 am | Balas

  19. Terima kasih sebab menyediakan semua rancangan Tahunan yang diperlukan..cuma Mathematics Year 6 masih dalam versi lama (BM)….

    Terima kasih ..

    Komen oleh Darussalam — April 24, 2008 @ 10:46 am | Balas

  20. Thank you very much, ikan puyu empat ekor samah.
    Terima kasih daun keladi, kalau ada bleh download lagi.

    Komen oleh hamPAS — Mei 24, 2008 @ 2:46 pm | Balas

  21. terima kasih banyak-banyak…hanya Allah yang dapat membalas jasa baik anda….

    Komen oleh allyce — Jun 9, 2008 @ 4:15 pm | Balas

  22. TERIMA KASIH BEBANYAK SEMOGA ANDA MENDAPAT REZEKI YANG BERLIPAT KALI GANDA DAN MENDAPAT KEBERKATAN DARIPADA ALLAH S.W.T.

    24 JUN 2008
    SKDK BEHRANG

    Komen oleh alsarini — Jun 24, 2008 @ 1:05 am | Balas

  23. ade x sape2 yg tau mcmn nk edit rancangan tahunan pendidikan seni sek ren. sy dh cube x bole..thn 2 jer bole

    Komen oleh khai — Jun 24, 2008 @ 4:28 pm | Balas

  24. timaceh..sumenya sgtlah berguna…:)

    Komen oleh ieja — Julai 1, 2008 @ 2:29 pm | Balas

  25. ada tak rancangan tahunan bm yang terbaru.tuk tahun 2008 punya?

    Komen oleh salma a haling — Julai 5, 2008 @ 1:15 pm | Balas

  26. boleh tak saya dapatkan contoh Rancangan Pengajaran Harian bagi subjek PJK Tahun 4,5 dan 6

    Komen oleh Mahen — Julai 14, 2008 @ 12:23 pm | Balas

  27. 10q coz beri maklumat rph tp mana silibus baru untuk bm thn 5 & kt 4,5,6?

    Komen oleh athool — Julai 16, 2008 @ 9:23 am | Balas

  28. TQ atas bantuan anda. Semoga akan dibalas hendaknya

    Komen oleh zainal — Julai 21, 2008 @ 1:22 am | Balas

  29. berbanyak tqqqqq, kerana dah tolong kawan2

    Komen oleh latif,kluang — Julai 21, 2008 @ 3:21 am | Balas

  30. Tqvm kerana sudi berkongsi bahan..Boleh tak usahakan cari RPH/RPT untuk kelas pemulihan BM and Mate…TQ Arigato!!!

    Yslee,Sdkn Sabah

    Komen oleh Yslee — Julai 28, 2008 @ 3:48 pm | Balas

  31. terima kaseh daun keladi
    laen kali aku download lg

    kalo bolesdiakn gak rncgn peng. harian especially maths
    well done!!

    Komen oleh kangkal — Julai 30, 2008 @ 3:02 pm | Balas

  32. thanks coz memudahkan pencarian saya..

    Komen oleh amylia_mlk — Ogos 1, 2008 @ 1:45 pm | Balas

  33. Kenapa Rancangan Tahunan Bahasa Melayu perlukan password membukanya, sedangkan saya tiada password berkenaan.

    Komen oleh MEI YEE — Ogos 2, 2008 @ 8:17 am | Balas

  34. Syukran jazilan, Semoga dimurahkan rezeki hendaknya.

    Komen oleh ISMAWIE BIN LAHIR (SK GUMISI TENOM) — Ogos 7, 2008 @ 1:59 am | Balas

  35. Suatu usaha yang harus dipuji. Amat membantu guru.

    Komen oleh landik — Ogos 7, 2008 @ 3:57 am | Balas

  36. ok ru tq.

    Komen oleh adnan skut — Ogos 8, 2008 @ 12:16 am | Balas

  37. tima kacih c mua banyak membantu guru guru ulu macam kami ni.

    Komen oleh bakulud bah tu — Ogos 8, 2008 @ 12:18 am | Balas

  38. ok ru, mantap! orang baru bah.

    Komen oleh nazri arifin — Ogos 9, 2008 @ 1:31 am | Balas

  39. tolong masukkan rancangan tahunan untuk matapelajaran bahasa tamil sekolah rendah.. terima kasih..

    Komen oleh shamitha — Ogos 9, 2008 @ 8:46 am | Balas

  40. harap dapat berkongsi rancangan tahunan bahasa melayu sekolah jenis kebangsaan cina/ tamil.

    Komen oleh sai — Ogos 13, 2008 @ 1:49 am | Balas

  41. t.kasih kerana menyediakan ruangan ini.ianya amat memudahkan tugas guru2

    Komen oleh herrie — Ogos 14, 2008 @ 2:41 pm | Balas

  42. Sangat berbaloi.Tak payah susah2 nak minta pada kawan2.Semuanya ada di sini.Macam-macam ada……….

    Komen oleh yantiskk — Ogos 14, 2008 @ 2:46 pm | Balas

  43. tq..

    Komen oleh jess — Ogos 22, 2008 @ 9:48 am | Balas

  44. tq..anda byk membantu.

    Komen oleh wizurai — Ogos 23, 2008 @ 6:51 am | Balas


Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Theme: Rubric. Get a free blog at WordPress.com

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: